proses pelaksanaan

Discussion in 'General Discussion and Introductions' started by xiao1235, Jan 10, 2018.

 1. xiao1235

  xiao1235 Well-Known Member

  Messages:
  2,088
  Dalam proses pelaksanaan, kilang-kilang keluli mempunyai tanggungjawab pengurusan untuk kontraktor, seperti mendidik kontraktor mengenai keselamatan kakitangan yang memasuki kilang dan memberitakan pelbagai dek komposit lebih panas daripada kayu peraturan dan peraturan kilang keluli. Syarikat-syarikat keluli perlu merumuskan pelan kontingensi untuk turun naik kualiti produk. Refraktori tidak dapat dielakkan akan turun naik dalam kualiti kerana ciri-ciri mereka sendiri. Oleh sebab pengurangan bilangan pembekal selepas jumlah pakej, harus ada penyelesaian yang cepat terhadap masalah kualiti produk pembekal utama agar tidak menjejaskan pengeluaran kilang keluli dan kilang-kilang mesti berfungsi dengan baik. Bekerja di kawasan ini .
  Di samping itu, kilang-kilang keluli juga perlu mengawasi dan mengawal kuantiti inventori yang ulasan penutup komposit topi cepat dipegang oleh pembekal terkontrak dan mengawasi prestasi proses tersebut. Oleh kerana model kontrak keseluruhan menyediakan produk dan perkhidmatan untuk memenuhi keperluan kilang keluli yang sedang berjalan, kilang-kilang keluli perlu membuat penilaian secara menyeluruh terhadap refraktori keseluruhan sebaik sahaja kitaran kontrak selesai untuk mengaturkan kontrak dengan secepat mungkin.
  lanjutan atau pembaharuan. Penilaian ini bergantung kepada sama ada keputusan yang dijangkakan telah dicapai, terutamanya dengan mempertimbangkan input, proses dan keputusan, dan membuat pembetulan kepada bahagian yang tidak memuaskan atau tidak memuaskan dan membuat semakan tepat pada masa dalam arahan perolehan bagi kitaran kontrak bahan bumbung seterusnya.
   

Share This Page